Hoppa till huvudinnehåll Fysioterapeuterna Sök Logga in Bli medlem
Kvinna står och pekar på texten på ett stort pappersark som fästs på en vägg.

Vi söker utredare med inriktning mot profession och arbetsliv

Publicerad: 2024-10-15 10:21

Fysioterapeuterna söker en utredare med inriktning mot profession och arbetsliv. Tillträde efter årsskiftet 2025. Sista dag att söka är 15 november. På kansliet arbetar 17 personer och du är varmt välkommen att bli en del i vårt gäng.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med frågor som rör fysioterapeuters professionsutövning, till exempel hälso- och sjukvårdssystemet, utbildning, forskning, arbetsmiljö samt lagstiftning inom områden där fysioterapeuter är verksamma. Det kan till exempel handla om att genomföra enkäter och skriva rapporter i olika professionsrelaterade frågor, att planera och genomföra aktiviteter för medlemmar och andra målgrupper. Du skriver remissvar och har en aktiv del i att ta fram underlag till förbundsordföranden och andra företrädare inom förbundet. Du representerar förbundet i olika arbetsgrupper där vi samverkar med andra.

För att trivas i rollen behöver du kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt samtidigt som samarbete med andra känns naturligt. Du kommer att ha kontakt med medlemmar och förtroendevalda, liksom externa samarbetspartners inom myndigheter, arbetsgivarorganisationer, beslutsfattare samt andra intresseorganisationer.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har:

  • Högskoleutbildning inom fysioterapi eller annan hälso- och sjukvårdsprofession alternativt statsvetare eller liknande utbildning.
  • Erfarenhet av tidigare utredningsarbete exempelvis inom myndighet, facklig organisation eller inom hälso- och sjukvårdsorganisation.
  • Erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera aktiviteter och event. 
  • Erfarenhet av att bygga kontakter och samverka med personer inom och utom den egna organisationen.
  • Erfarenhet av att självständigt leda projekt eller liknande uppdrag.
  • God administrativ förmåga.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en heltidsanställning tills vidare. Kansliet är beläget centralt i Stockholm i trevliga lokaler. Du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Arbetsplatsen har kollektivavtal med goda förmåner.

Kontakt

  • Helena Pepa, förbundsdirektör
    tel 070 – 928 61 01 eller helena.pepa@fysioterapeuterna.se
  • Charlotte Urell, sakkunnig inom utbildning och forskning
    tel 070 – 928 61 11 eller charlotte.urell@fysioterapeuterna.se
  • Jonathan Löfström, ombudsman och facklig representant på arbetsplatsen,
    tel 070 – 928 61 12 eller jonathan.lofstrom@fysioterapeuterna.se

Ansökan

Ansök via e-post till helena.pepa@fysioterapeuterna.se. Ansökan med CV och personligt brev ska vara oss tillhanda senast den 15 november. Vi hanterar ansökningarna och genomför intervjuer fortlöpande, så vänta inte med att skicka din ansökan.

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet – för det gör oss bättre!

Fysioterapeuterna Nyhet