Hoppa till huvudinnehåll Fysioterapeuterna Logga in Bli medlem

Årets fysioterapeut i Jämtland/Härjedalen

Publicerad: 2020-12-01 18:13 • Uppdaterad: 2024-01-22 16:12

I sedvanlig ordning presenterades årets fysioterapeut på distriktets årsmöte. Årets pristagare har gjort sig väl förtjänta av priset efter värdefullt jobb för patienter, kollegor och professionen under pandemin. 


Motivering årets fysioterapeut:

Efter ett år som präglats av "håll i och håll ut" samt "ställ inte in utan om" så vill vi från distriktsstyrelsen Fysioterapeuterna lyfta fram alla kollegor som klivit fram, ställt om och bidragit till att säkra att invånarna i Jämtland fått tillgång till fysioterapeutresurser utifrån för dagen rådande rekommendationer och gällande evidens.

Alla dess insatser får representeras av två personer som tog strid för patienternas tillgång till fysioterapeutresurser, inhämtade kunskap, stöttade sina kollegor i den snabba kunskapsutvecklingen och klev utanför sin bekvämlighetszon för att sprida kunskapen om fysioterapeuters kompetens.

För förtjänstfullt påverkansarbete, från det verksamhetsnära sammanhanget ända ut i samhället, tilldelas utmärkelsen årets fysioterapeut i Jämtland till Erika Kindmalm och Linda Redman.

Distrikt Jämtland/Härjedalen