Hoppa till huvudinnehåll Fysioterapeuterna Logga in Bli medlem

Vi behöver bli fler!

Publicerad: 2022-10-28 19:10 • Uppdaterad: 2024-01-24 10:33

Inför nästa verksamhetsår behöver vi bli fler engagerade i vårt distrikt. Enligt förbundets medlemsenkät säger 10% av svarande medlemmar att de kan tänka sig att bli förtroendevalda bara de får frågan. Nu ställer vi frågan till er: hur vill du engagera dig i Fysioterapeuterna?

Brådskande behöver vi personer som kan dela på uppdraget som valberedning. För att få en bredd på styrelse och övriga förtroendevalda är det bra om valberedningen representerar hela distriktet och många olika verksamhetsområden.

Inför verksamhetsåret 2023 behöver vi:

  • Ledamöter till distriktsstyrelsen från olika verksamhetsområden och delar av regionen.
  • En ledamot till Stiftelsen Renée Eanders hjälpfond, med uppdrag att, tillsammans med övriga ledamöter, fördela fondmedel till sökande medlemmar. Du behöver arbeta i det som tidigare var Älvsborgs län.
  • En ledamot till distriktsstyrelsen som är egenföretagare och kan driva engagemang för företagarfrågor via VGPF.
  • Arbetsplatsombud på alla arbetsplatser som idag saknar arbetsplatsombud. Du kan nominera dig själv som arbetsplatsombud.
  • Engagerade medlemmar som vill driva sakfrågor inom olika sektorer. Du kanske inte vill ta på dig ett större uppdrag men kan tänka dig att vara med och arrangera ett medlemsmöte, en politikerträff eller till exempel skriva en debattartikel? Allt engagemang är välkommet, hör av dig med din idé eller vilka fråga du brinner för.
Distrikt Västra Götaland